Authenticiteit coaching

Mijn klanten zijn veelal professionals en ondernemers die gewend zijn om analytisch te denken en complexe problemen op te lossen. Bij wie het intellect de leiding heeft en de verbinding met de intuïtie ondergeschikt is, of zelfs verloren is gegaan. Door druk van buitenaf of van binnenuit. Door zichzelf te vergelijken met anderen, door verwachtingen van zichzelf of van anderen, door emotionele of traumatische gebeurtenissen.

Deze vaak onbewust beperkende factoren kunnen leiden tot stress, ongezond leven en zelfs mentale stoornissen. Ze uiten zich door lichamelijke klachten, moeheid en zelfs ziekten. Maar ook door onrust, frustratie, teleurstelling, een onbestemd gevoel van ‘is dit alles’, niet voldoende gehoord of gezien worden, privéproblemen en noem maar op.

Ik help je inzicht krijgen in jouw vraagstukken en met het oplossen waarmee je worstelt.  Dat doe ik met behulp van authenticiteit coaching. Wie ben je echt? En waar zitten jouw belemmeringen die je verhinderen ten volle te zijn wie je echt bent? Door je verbinden met je kern, kun jij weer verder.

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Het doel van de coaching is werken aan zelfbewustwording en heelwording. Ik werk niet met een strategie, stappenplan of vanuit een methodiek. Maar gewoon van mens tot mens. Ik geef je terug wat ik zie, luister scherp naar je woorden en vertaal wat ik voel. Hoewel authenticiteit coaching misschien zweverig klinkt, coach ik altijd in heldere taal zonder zweverig te zijn. In mijn coaching praktijk komen denken, voelen en willen aan de orde.

Elk coaching traject bevat het opstellen van jouw leidmotief. Dat is een analyse bedoeld om tot werkelijk inzicht te komen. We ontdekken wie je in wezen bent, wat jouw doel in het leven is, wat je talenten zijn en wat je belemmert.

Ik begeleid je in een diepgaand individueel maatwerk traject. Meestal zien we elkaar zo’n 1 keer per week of 1 keer per 2 weken. De rest van de week ben ik telefonisch voor je bereikbaar. Zo houden we de lijnen kort, open en helder. Mijn trajecten duren gemiddeld niet langer dan zo’n 10 sessies. De resultaten en inzichten uit onze sessies kun je direct toepassen in je dagelijkse praktijk.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op