Over mij

Ik ben geboren en getogen in hartje Amsterdam. Maar sinds het ontstaan van Almere, woon ik met veel plezier in deze pionier stad. Ik ben gelukkig getrouwd, heb kinderen en kleinkinderen. Ik voel me nog altijd jong en sta midden in het leven. In mijn vrije tijd heb ik mijn hele leven gesport, ik heb jarenlang over zeeën en oceanen gekanood; water en natuur blijven mij trekken. Ik werkte veertig jaar in het bedrijfsleven. Op verschillende niveaus. Als zeer ernstig dyslectische jongeman was ik genoodzaakt onderaan te beginnen. Maar ik groeide door van monteur tot directeur. Ook was ik commissaris voor een familiebedrijf.

Financiële onafhankelijkheid, een groot huis, een vakantiehuis en een luxe auto plus twee keer een burn-out. Ik heb het allemaal ervaren en uiteindelijk ook weer losgelaten.
Zolang als ik mij herinner heb ik heldere inzichten en beschik ik over een helder weten. Als vanzelfsprekend begon ik meer dan vijfendertig jaar geleden met het helpen van anderen met mijn gaven. Ik hielp door te duiden wat er werkelijk aan de hand was en met het vinden van een oplossing voor de klacht of het probleem welke zich voordeed.

Om deze kant van mijzelf verder te ontdekken en te ontwikkelen heb ik talloze cursussen en workshops gevolgd op het gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. In 2013 besloot ik helemaal te gaan voor het leven waarvoor ik geboren ben, namelijk jou inzicht bieden in jezelf en je jouw volledige potentieel laten benutten. Sinds die tijd richt ik me volledig op mijn eigen praktijk. Ik beschik ondertussen over flink wat levenswijsheid én een wezenlijke begrip van de mens met wie ik werk. Ik heb direct door of je ja zegt terwijl je nee bedoelt. Of dat je een uitgedacht antwoord hebt dat niet strookt met de werkelijkheid.

Mensen doorzien is mijn talent. Ik koppel dat aan een scherp luisterend vermogen. Ik ben ‘to the point’ maar altijd respect- en liefdevol. Ik ben niet bang om ongezouten feedback te geven, zeg waar het op staat, stel vragen, maar geef ook advies en richting. Door mijn specifieke stijl van coachen ben ik de laatste jaren vooral voor professionals en ondernemers een sparringpartner. Ik heb een andere kijk waarmee ik mensen snel en effectief op weg help met hun levensvragen. Ik help mensen aan werkelijk inzicht in wie ze zijn, wat ze kunnen en breng ze opnieuw in verbinding met zichzelf en hun intuïtie.